PRVIH PET GODINA „SRPSKOG MEDICINSKOG ČASOPISA LEKARSKE KOMORE” – SAŽET PREGLED I ANALIZA: The first five years of the Serbian Journal of the Medical Chamber - Vukčević Lacković, Biljana (Srpski medicinski časopis Lekarske komore, 2025)
Rad predstavlja sažeti osvrt na prvih pet godina objavljivanja „Srpskog medicinskog časopisa Lekarske komore“. Cilj rada jeste da upozna čitaoca sa Časopisom u kontekstu drugih nacionalnih medicinskih publikacija i da prezentuje konciznu analizu različitih vrsta radova i tema pokrivenih u dosadašnjim brojevima Časopisa, čime se daje uvid u ono što Časopis pruža i čitaocima i autorima.