NOVE PRIMENE PLAZME BOGATE TROMBOCITIMA U GINEKOLOGIJI - Anđelić, Mirjana (Srpski medicinski časopis Lekarske komore, 2025)
Pismo uredniku na temu novih primena plazme bogate trombocitima(PRP) u ginekologiji i akušerstvu - intrauterine infuzije i intraovarijalne injekcije.