POVODOM MEĐUNARODNOG DANA MENTALNOG ZDRAVLJA ISTRAŽIVAČKI TIM PROJEKTA CoV2Soul.RS IZNOSI PRELIMINARNE PODATKE O DEPRESIVNOSTI U SRBIJI DANAS: Preliminarni podaci o depresivnosti u Srbiji danas - Marić, Nađa; Knežević, Goran; Terzić Supić, Zorica; Mihić, Ljiljana; Pejović-Milovančević, Milica; Lazarević, Ljiljana; Vuković, Olivera; Tošković, Oliver; Todorović, Jovana (Srpski medicinski časopis Lekarske komore, 2021)
Pismo Uredniku