KOLIKO NAS JE PANDEMIJA KOVID-19 PROMENILA? ISKUSTVA KLINIKE ZA PSIHIJATRIJSKE BOLESTI „DR LAZA LAZAREVIĆ“ - Stašević - Karličić, Ivana (Srpski medicinski časopis Lekarske komore, 2021)
У циљу очувања и унапређења јавног здравља и водећи се препорукама Светске здравствене организације, Клиника за психијатријске болести „Др Лаза Лазаревић“ je у сарадњи са Министарством здравља Републике Србије израдила стратегију заштите менталног здравља становништва током пандемије COVID-19.У овом раду укратко су приказане неке конкретне активности које је Клиника за психијатријске болести „Др Лаза Лазаревић“ спровела током актуелне пандемије COVID-19.