PERIODIČNO FINANSIJSKO IZVEŠTAVANJE U FUNKCIJI POSLOVNOG ODLUČIVANJA - Kaćanski, Slobodan; Tomašević, Stevan; Vlaović Begović, Sanja (International Journal of Economic Practice and Policy, 2014)
Predmet ovog rada će biti analiza karakteristika periodičnog finansijskog izveštavanja, pregled i tumačenje međunarodnog računovodstvenog standarda MRS 34, koji se bavi ovom tematikom. Ujedno, u radu se naglašavaju rizici i efekti u postupku donošenja poslovnih odluka na osnovu periodičnih izveštaja koji zbog vremenskog i troškovnog aspekta ne podležu redovnom revizorskom pregledu.