U KOM PRAVCU IDE EVROPSKA UNIJA I KAKVA JE BUDUĆNOST EVROZONE? - Stankov, Biljana (International Journal of Economic Practice and Policy, 2017)
Nastavnom osoblju Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu se ukazala veoma retka prilika da u svojoj instituciji prisustvuju predavanju dvojice uglednih profesora i stručnjaka u svojoj oblasti, dr Miroslava Jovanovića i dr Nikole Levra (Nicolas Levrat). Oni su 17. marta 2017. godine u punoj svečanoj sali Visoke poslovne škole održali okrugli sto i predavanje na temu „U kom pravcu ide Evropska unija i kakva je budućnost evrozone?“.