Dr Ljiljana Kelemen Milojević: Metodika razvoja govora dece jaslenog uzrasta, Visoka škola strukovnih studija za vaspitače ,,Mihailo Palov”, Vršac, 2017. - Đorđev, Ivana Đ (Sinteze - časopis za pedagoške nauke, književnost i kulturu, 2019)
Prikaz