Praktikum za buduće praktičare za metodiku upoznavanja okoline (Anđelka Bulatović: Metodika upoznavanja okoline-praktikum, Znatiželja, agencija za izdavačku delatnost, Novi Sad, 2015. - Velišek-Braško, Otilia J (Sinteze - časopis za pedagoške nauke, književnost i kulturu, 2016)
/