Ivana Manić: Praktikum za sociologiju detinjstva, Akademija vaspitačko medicinskih strukovnih studija, Odsek vaspitačkih studija Kruševac, 2023. - Vujičić, Boban M. (Sinteze - časopis za pedagoške nauke, književnost i kulturu, 2024)
.