Jezičko vajarstvo Bate Marjanova (Bata Marjanov: Đavolji rep. Knjiga otuđenja /Nevezani snop 5/. TEMPUS editura, Timisoara, 2015) - Đorđev, Ivana Đ (Sinteze - časopis za pedagoške nauke, književnost i kulturu, 2020)
Rad ne podrazumeva sažetak (prikaz knjige).