Crteži i digitalne grafike Matije Rajkovića, Novi Sad, 2015, i Retrospektivna izložba Zorana Rajkovića u kruševačkoj Umetničkoj galeriji - Grković, Biljana (Sinteze - časopis za pedagoške nauke, književnost i kulturu, 2015)
/