(untitled) (Sinteze - časopis za pedagoške nauke, književnost i kulturu, 2025)
У приказу Димензије смисла права, аутора Драгана Јаковљевића, објављеном у броју 25, https://doi.org/10.5937/sinteze13-50082, техничком грешком Уредништва, на коју је указао аутор текста, приликом прелома текста изостављени су одређени делови оригиналног рукописа. Због специфичности пропуста, овом приликом објављује се комплетан текст приказа. Извињавамо се аутору и читаоцима због учињене грешке.