Novo delo iz oblasti razvoja govora: Љиљана Келемен Милојевић: Развој говора у предшколској установи, треће допуњено и измењено издање, Висока школа струковних студија за васпитаче , Михаило Палов”, Вршац, 2021. - Đorđev, Ivana Đ. (Sinteze - časopis za pedagoške nauke, književnost i kulturu, 2022)
_