Osvrt na prvu knjigu o dva i po veka dugoj istoriji Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Vršcu - Đorđev, Ivana Đ. (Sinteze - časopis za pedagoške nauke, književnost i kulturu, 2021)
Članak ne sadrži sažetak.