(untitled) (Sinteze - časopis za pedagoške nauke, književnost i kulturu, 2021)
У раду Утицај пројектне наставе на креативност и постигнућа ученика у савладавању друштвених садржаја у предмету природа и друштво, објављеном у броју 17, doi: 10.5937/sinteze9-25402, грешком аутора, нису наведени и коаутори. Овом приликом се извињавамо ауторима и читаоцима. Морамо нагласити да је рад пре публиковања достављен на увид и проверу аутору, али је примедба уследила након што је рад публикован.