Kartu čitaj – nikoga ne pitaj - Čutović, Katarina (Sinteze - časopis za pedagoške nauke , književnost i kulturu, 2015)
Milutin Tadić: Kartografija : ili kartu čitaj– nikoga ne pitaj, Kreativni centar, Beograd, 2011.