Correction: The influence of project teaching on creativity and achievements of students in studying social contents within the subject nature and society (2020, iss. 17, p. ) (Sinteze - časopis za pedagoške nauke , književnost i kulturu, 2021)
У раду Утицај пројектне наставе на креативност и постигнућа ученика у савладавању друштвених садржаја у предмету природа и друштво, објављеном у броју 17, doi: 10.5937/sinteze9-25402, грешком аутора, нису наведени и коаутори. Овом приликом се извињавамо ауторима и читаоцима.Морамо нагласити да је рад пре публиковања достављен на увид и проверу аутору, али је примедба уследила након што је рад публикован.