Jedan kreativan i koristan udžbenik, Vesna Todorov, Metodika razvoja govora, Visoka škola strukovnih studija za vaspitače, Kruševac, 2016. - Milosavljević, Ružica J. (Sinteze - časopis za pedagoške nauke , književnost i kulturu, 2017)
-