Opoziv: Razvoj i preliminarna validacija instrumenta za procenu socijalno-emocionalnih veština za učenike viših razreda osnovnog obrazovanja (vol. 27, br. 2, pp.297-314, 2024) - Einpaul, Piret; Leijen, Äli; Baucal, Aleksandar; Psihološka istraživanja, Redakcija časopisa (Psihološka istraživanja, 2025)
U radu pod naslovom „Razvoj i preliminarna validacija instrumenta za procenu socijalno-emocionalnih veština za učenike viših razreda osnovnog obrazovanja“ objavljenom u br. 2, vol. 27 časopisa Psihološka istraživanja na str. 297-314. (https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/0352-7379/2024/0352-73792402297E.pdf) administrativnom greškom u obradi rukopisa objavljena je jedna od ranijih verzija teksta. Autori i redakcija Psiholoških istraživanja se izvinjavaju čitaocima na propustu. Finalnu verzija teksta pod istim naslovom sa zadovoljstvom objavljujemo u ovom broju Psiholoških istraživanja (br. 1, vol. 28, str. XXX-XXX). (LINK NA .pdf CLANKA).