ISPRAVKA: Uloga socijalne podrške u relaciji između različitih strategija prevladavanja gubitka i emocionalnog distresa kod tugujućih starih osoba - Ljevaja, Milica; Janic, Ognjen; Lazić, Milica; Krstić Joksimović, Kristina (Psihološka istraživanja, 2023)
U našem radu pod naslovom: „Uloga socijalne podrške u relaciji između različitih strategija prevladavanja gubitka i emocionalnog distresa kod tugujućih starih osoba“ objavljenom u br. 1, vol. 26 časopisa Psihološka istraživanja, na str. 100 pod odeljkom „Uzorak i procedura“, našom greškom je izostavljena informacija da je rad deo projekta „Stari u Vojvodini: činioci uspešnog starenja“ koji finansira Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost (broj projekta 142-451-2665/2021-01). Stoga vam pružamo ispravljenu verziju, a kao autori rada, izvinjavamo se svim čitaocima na ovakvom našem propustu.