Saradnja i takmičenje među grupama – neispričana priča - Pavlović, Zoran Milomir (Psihološka istraživanja, 2018)
Prikaz knjige Ginna Perry, The Lost Boys – Inside Muzafer Sherif’s Robbers Cave Experiment, London: Scribe, 2018, 375 strana.