Komisija za žalbe saveta za štampu - godinu dana posle- - Ivošević, Zoran (Pravni zapisi, 2013)
Apstrakt: Članak predstavlja Komisiju za žalbe Saveta za štampu Srbije i daje presek njenog rada u prvoj godini postojanja. Ključne reči: Komisija za žalbe, Savet za štampu, Kodeks novinara Srbije, sastav i sednice Komisije, praksa u rešavanju slučajeva.