ISTRAŽIVANJE FAKTORA KOJI UTICAJU NA POLOŽAJ MAJKE SA MLADOM DECOM - Vig Salma, Stella; dr.Kőműves, Zsolt (Poslovna ekonomija, 2020)
ISTRAŽIVANJE FAKTORA KOJI UTICAJU NA POLOŽAJ MAJKE SA MLADOM DECOM Za žene s malom decom rad i roditeljstvo se međusobno ne isključuju, ali oboje su ključni. Zajedno, njih dvoje pomažu da žive puni život. U isto vreme, još uvek postoji veliki broj nedostataka za žene na poslu i oni su izuzetni koji uspevaju da pomire ove dve.U našoj studiji pregledali smo faktore koji sprečavaju mogućnosti zapošljavanja žena sa malom decom na osnovu raspoložive literature i njenog daljeg razmišljanja.Ključne reči: motivacija, državna pomoć, obrazovanje, ravnopravnost