10 godina Drustva za neuronauke Sozercanje iz Sumadije Kragujevac - Arsić, Dragutin (PONS - medicinski časopis, 2018)
Uvodnik je posvecen desetogodisnjici Drustva za neuronauke Sozercanje iz Sumadije, Kragujevac, u kome su opisani zaceci ideje, razvoj neuronauka u Kragujevcu i rad udruzenja u proteklom periodu. Istaknut je doprinos pojedinaca kao i drugi aspekti od znacaja.