Нови власник и издавач ПОНС Медицинског часописа - Arsić, Dragutin (PONS - medicinski časopis, 2019)
Академија васпитачко-медицинских струковних студија Крушевац у Крушевцу је, почев од овог броја, нови власник и издавач ПОНС Медицинског часописа. Досадашњи власник и издавач, Висока медицинска школа струковних студија Ћуприја у Ћуприји је у 2019. години постала организациони део академије у статусу одсека, где ће се и даље налазити адреса редакције часописа. Суиздавачи часописа су и даље Завод за јавно здравље „Поморавље“ Ћуприја, у Ћуприји, Српског лекарског друштво Подружнице Ћуприја и Друштва за неуронауке „Созерцање из Шумадије“, Крагујевац. Очекивања власника и издавача, суиздавача, уредника и свих сарадника ПОНС Медицинског часописа у наступајућем времену у основи остају непромењена - истрајан и систематичан рад на унапређењу квалитета у свим сегментима.