ИЗАЗОВИ ДРУШТВЕНЕ ТРАНСФОРМАЦИЈЕ ПОСТСОЦИЈАЛИСТИЧКЕ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ - Slijepčević, Dušanka P. (POLITEIA, 2020)
Брацо Ковачевић, Заробљена држава, Бања Лука: Европски дефендологија центар за научна, политичка, економска, социјална, безбједносна, социолошка и криминолошка истраживања, 2018, 134 стр.