КОНТИНЕНТ КОЈИ МИСЛИ: ПОЛИТИЧКА МИСАО У ПОДСАХАРСКОЈ АФРИЦИ - Радановић, Срђан (POLITEIA, 2026)
Приказ књиге: Данило Бабић, Политичка мисао у Подсахарској Африци – од ослобођења до данас. Београд: Институт за међународну политику и привреду, 2026