ДРУШТВЕНИ ПОЛОЖАЈ ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ У БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ - Elezovic, Stefan (POLITEIA, 2025)
Душко Трнинић: Животне приче са друштвених маргина: прилог социологији инвалидитета (Удружење за филозофију и друштвену мисао, Бањалука, 2024)