ВЈЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА КАО НОВО БОЈНО ПОЉЕ - Симикић, Синиша (POLITEIA, 2025)
Хенри Кисинџер, Ерик Шмит, Даниел Хатенлокер, Доба вештачке интелигенције и наша људска будућност, Клуб Плус, Београд, 2022