ИДЕЈА СЛОБОДЕ И ПОЛИТИКА САМОСТАЛНОСТИ - Tanaskovic, Darko (POLITEIA, 2021)
Приказ књиге: Ненад Кецмановић, Александар Врањеш, Жељко Будимир: Успон једне идеје - слобода и самосталност Републике Српске и улога Милорада Додика, Београд, Службени гласник, 2021.