ISTINA KOJA NE POSTOJI - Savković, Milena (Politeia, 2018)
Marčelo Foa, novinar sa prebivalištem u Švajcarskoj, po porijeku Italijan i jedan od osnivača Opservatorije evropskog novinarstva, ovom knjigom pokušava na tren osvijetliti nedostupne teritorije onih koji su  sposobni „zavrtjeti priču“ i kao  pouzdano prikazati nešto za šta nemaju dokaze. Polazeći od tvdnje  da je“ mediokratija“ ništa drugo do privid i obična iluzija, autor nas svakom rečenicom vodi dublje u lavirinte manipulacije, dezinformisanja, grubog poigravanja sa činjenicama i pretpostavkama, objašnava nam da su prevareni i oni koji varaju - mediji. Otkrivajući nam pozadinu najznačajnijih svjetskih događaja proteklih pedesetak godina otkriva nam neočekivane obrte. Rat u Iraku, Vijetnam, Votergejt poslužili su kao sjajna pozadina za upoznavanje sa spin doktorima, ili kako ih autor naziva „magovima infrmacija