CHALLENGES OF SOCIAL TRANSFORMATION OF POST-SOCIALIST BOSNIA AND HERZEGOVINA - Slijepčević, Dušanka P. (Politeia, 2020)
Braco Кovačević, Zarobljena država, Banja Luka: Evropski defendologija centar za naučna, politička, ekonomska, socijalna, bezbjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja, 2018, 134 str.