Вријеме када су велики људи ходали малом Србијом - Milošević, Borivoje (Politeia, 2017)
Приказ књиге: Милош Ковић (ур.), Срби 1903–1914: Историја идеја, Клио, Београд 2015 Srbi 1903-1914: Istorija ideja (priredio: M. Ković), Beograd 2015, str. 861.