THE IDEA OF FREEDOM AND THE POLICY OF AUTONOMY - Tanaskovic, Darko (Politeia, 2021)
Book review: Nenad Кecmanović, Aleksandar Vranješ, Željko Budimir: Uspon jedne ideje - sloboda i samostalnost Republike Srpske i uloga Milorada Dodika, Beograd, Službeni glasnik, 2021.