Prikaz knjige „Bolesti gajenih biljaka i njihovo suzbijanje“, autora prof. dr Draga Miloševića - Ivanović, Milan M; Ivanović, Mirko (Pesticides and Phytomedicine / Pesticidi i fitomedicina, 2024)
Nema apstrakta