Corrigendum rada "Osetljivost vrsta roda Cuscuta i njihovih domaćina na etarsko ulje mirođije Anethum graveolens" - Sarić-Krsmanović, Marija; Gajić Umiljendić, Jelena; Radivojević, Ljiljana; Šantrić, Ljiljana; Đorđević, Tijana; Đurović-Pejčev, Rada (Pesticides and Phytomedicine / Pesticidi i fitomedicina, 2023)
nema