Voices and silences - Damljanovic, Natasa (Norma, 2022)
Гласови и тишине наслов је студије у којој Александра В. Јовановић кроз седам поглавља приказује развој најважнијих идеја енглеске књижевности двадесетог века. Осим описа друштвеног контекста у којем су ове идеје настале, споменути су и најважнији аутори британске књижевности тога времена.