Повезивање света због заједничке будућности: чврсто очување стабилних и неометаних глобалних индустријских и трговинских ланаца снабдевања - Hongbin, Ren (Napredak, 2024)
Kао допринос глобалном економском опоравку, развоју и просперитету, Кинески савет за промоцију међународне трговине направио је своју платформу умреженог индустријског и трговинског ланца снабдевања. У стратешком опредељењу за заједничко одупирање потресима на светском тржишту, али и интерактивно развијање нове технологије и енергије, аутор подстиче пословну заједницу да преузме значајнију улогу у креирању новог тржишног амбијента. Циљ рада је да укаже на отвореност и сарадњу кинеске економије као важне покретачке снаге развоја и напретка. Инклузивност и одрживост су гаранција за заједнички просперитет, при чему се перспектива тражи у даљем политичком, економском и културном отварању Кине и чвршћем повезивању с глобалном пословном заједницом.
Keywords: индустрија; трговина; глобални потреси; социјализам с кинеским карактеристикама; платформа за комуникацију; отварање Кине; партнерство