ПРИКАЗ МОНОГРАФИЈЕ "МЕТОДИ ТЕОРИЈСКЕ ФИЗИКЕ"; ПРОФ. ДР БРАТИСЛАВ ТОШИЋ, ПРОФ. ДР ЈОВАН ШЕТРАЈЧИЋ, ПРОФ. ДР СТЕВО ЈАЋИМОВСКИ; БЕОГРАД: КРИМИНАЛИСТИЧКО-ПОЛИЦИЈСКА АКАДЕМИЈА, 2018. - Galovic, Slobodanka P (NBP. Nauka, bezbednost, policija, 2018)
Приказ монографије "Методи теоријске физике" садржи прво библиографске податке о монографији и податке о њеним ауторима. У уводном делу је истакнут идејни концепт монографије и циљне групе које би могле да буду заинтересоване за садржај монографије. Иза тога је представљен кратак садржај монографије и дат је критички осврт на њу. На крају су изложени најважнији закључци.