OPOZIV:PROCENA FUNKCIONALNE ZNAČAJNOSTI INTERMEDIJARNOG SUŽENJA NA NEINFARKTNOJ ARTERIJI PUTEM TRANSTORAKALNE REZERVE KORONARNOG PROTOKA KOD PACIJENATA NAKON PRIMARNE PERKUTANE KORONARNE INTERVENCIJE (MedPodml 2022, 73(2):59-64) - Vasilev, Vladimir (Medicinski podmladak, 2023)
Redakcija časopisa Medicinski podmladak povlači rad pod nazivom “procena funkcionalne značajnosti intermedijarnog suženja na neinfarktnoj arteriji putem transtorakalne rezerve koronarnog protoka kod pacijenata nakon primarne perkutane koronarne intervencije” autora Irene Čolić, Vladimira Vasileva i Milana Dobrića, objavljen u časopisu Medicinski podmladak volumen 73 broj 2. Rad se povlači u skladu sa zahtevom autora, odnosno, s obzirom da je rad objavljen bez autorstva glavnog kontributora rada koji je prikupljao materijal korišćen za rad, kao i za samo pisanje istog. Redakcija Medicinskog podmlatka se ovim putem izvinjava i izražava veliko žaljenje zbog toga što je došlo do ovakvog vida propusta.