Appendix Vol. 57 Br. 4- Simpozijum ,,Stremljenja i novine u medicini“ (Medicinska istraživanja, 2024)
Apstrakti radova sa tradicionalnog simpozijuma ,,Stremljenja i novine u medicini” Medicinskog fakulteta u Beogradu koji se održava povodom Dana fakulteta 9. decembra.
Keywords: Stremljenja i novine u medicini; sažeci