Primarni lejomiosarkom donje šuplje vene - radikalna resekcija i vaskularna rekonstrukcija - prikaz slučaja - Petrovic, Ognjen; Nikolic, Srdjan; Djurisic, Igor; Kocic, Milan; Babic, Andjela; Jokic, Vladimir; Pejnovic, Luka; Vucic, Nikola; Gacic, Stefan; Rajacic, Lila (Medicinska istraživanja, 2024)
Uvod: Sarkomi su retki tumori koji čine manje od 1% malignih tumora kod odraslih. Primarni lejomiosarkom donje šuplje vene je veoma redak tumor čija je incidencija
Keywords: lejomiosarkom; donja šuplja vena; sarkomi; hirurgija