Appendix Vol. 55 Br. 3- Simpozijum ,,Stremljenja i novine u medicini“ (Medicinska istraživanja, 2022)
Abstrakti radova sa tradicionalnog simpozijuma ,,Stremljenja i novine u medicini” Medicinskog fakulteta u Beogradu koji se održava povodom Dana fakulteta 9. decembra.