(untitled) (Medicinska istraživanja, 2024)
Apstrakti radova sa tradicionalnog simpozijuma , Stremljenja i novine u medicini” Medicinskog fakulteta u Beogradu koji se održava povodom Dana fakulteta 9. decembra.