Appendix Vol. 57 Br. 4 _Abstracts (Medical Research, 2024)
Apstrakti radova sa tradicionalnog simpozijuma ,,Stremljenja i novine u medicini” Medicinskog fakulteta u Beogradu koji se održava povodom Dana fakulteta 9. decembra.