Appendix Vol. 56 Br. 4- Simpozijum ,,Stremljenja i novine u medicini“ - Stanojlovic, Olivera (Medical Research, 2023)
Abstrakti radova sa tradicionalnog simpozijuma ,,Stremljenja i novine u medicini” Medicinskog fakulteta u Beogradu koji se održava povodom Dana fakulteta 9. decembra.