Kontinuirano praćenje serumskih markera za ranu detekciju peri-protetske infekcije zgloba kod osteoporotičnih pacijenata koji se podvrgavaju artroplastici kuka: Prospektivna kohort studija: Inflamatorni markeri, matriks metaloproteinaza-9 (MMP-9), serumni amiloid A, PCT, D-dimer - Sun, Yongming (Journal of Medical Biochemistry, 2025)
.
Keywords: .