EFEKAT MAGNEZIJUM-SULFATA I PERSONALIZOVANIH DIJETETSKIH SMERNICA NA HEMODINAMIKU I INFLAMATORNE CITOKINE KOD HIPERTENZIJE IZAZVANE TRUDNO]OM: Hemodynamics and Inflammatory Cytokines in Pregnancy-Induced Hypertension - Shen, Miao; Zhuang, Ying; Zheng, Yaning; Wang, Mengqin; Wang, Jiexun; Lyu, Shuoying (Journal of Medical Biochemistry, 2025)
0