The Улога инфламаторних биомаркера (IL-6, TNF-α, CRP), активације тромбоцита (CD62P, PAC-1, GPIIb/IIIa), генетске експресије (SERPINE1, F3) и предиктивног моделирања између депресије и ризика од тромбозе: Инфламаторни биомаркери (IL-6, TNF-α, CRP), активација тромбоцита (CD62P, PAC-1, GPIIb/IIIa), генетска експресија (SERPINE1, F3) - Zhang, Jinxia; Liu , Weijian (Journal of Medical Biochemistry, 2026)
-