. Прогностичка синергија класичних цитокина (IL-6, IL-1β, TNF-α, TGF-β) и нових биомаркера (галектин-3, FGF-23) у предвиђању бубрежних и кардиоваскуларних исхода код пацијената са хроничном болешћу бубрега стадијума 3-4: Цитокини и партнерски биомаркери у прогнози хроничне болести бубрега (ХББ) - Zhai , Wenliang; Guo , Shubin (Journal of Medical Biochemistry, 2026)
-